Arrow
Arrow
Slider

Zwiedzanie Zakładu Przetwórstwa Mięsa Matthias

Dnia 10 października 2019 roku uczniowie klas gastronomicznych brali udział w wycieczce zawodowej do zakładów mięsnych „MATTHIAS” w Modliborzycach.
Zwiedzali hale produkcyjne, zapoznali się z procesem uboju trzody chlewnej, rozbiórką, procesem produkcji wyrobów wędliniarskich i wyrobów podrobowych oraz z procesem magazynowania i ekspedycji produktów. Uczniowie mieli również okazję zapoznać się z zasadami systemu jakości HACCP, będącego podstawą produkcji bezpiecznej żywności.

Zobacz galerię zdjęć


Pracownicy zakładów mięsnych zapoznali młodzież z historią i obecną strategią rozwoju firmy. Uczniowie zwrócili uwagę na nowoczesny proces produkcji, jak również na bardzo wysoki poziom higieny podczas produkcji wyrobów mięsnych.
Serdecznie dziękujemy za możliwość zwiedzania jednego z najnowocześniejszych zakładów mięsnych na terenie województwa lubelskiego jak również za życzliwość, profesjonalizm i poczęstunek.


Translator

Polish Dutch English French German Italian Spanish Ukrainian

Polacy na Ukrainie

Slider

Partnerzy strategiczni

Slider

Wydarzenia

November 2019
Pn Wt Śr Cz Pt So N
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Licznik odwiedzin

Dzisiaj 3

Wczoraj 899

Tygodniowo 2313

Miesięcznie 5713

Ogólnie 311011

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Facebook

LICEUM DYPLOMACJI

Slider

Stewardessy

Slider

Zagraniczne praktyki

Slider

Wspierają nas

Slider

Współpracują z nami

Slider

Realizowane projekty UE

Slider